Cele Mai Cautate Joburi in IT

În ciuda vremuri economice dificile, tehnologia informaţiei este încă una dintre industriile mai tare. Acest lucru înseamnă că are o mai bună decât media cariera outlook. Dacă sunteţi de gândire despre introducerea domeniul IT cariera sau chiar dacă eşti deja un lucrător de IT şi privire pentru a schimba poziţiile, este important să se înţeleagă tendinţele. Înainte de a face o mutare, ia-stocul de ce locuri de muncă sunt fierbinte. Altfel, ai putea găsi singur pe calea directă într-o fundătură în cel mai bun sau un concedierea în cel mai rău. Deci care sunt cea mai tare IT de locuri de muncă pentru restul anului 2011? Ce abilităţi ai nevoie pentru viitor poziţia dumneavoastră? După efectuarea o căutare de job recente mine, aici sunt primele patru mai tare IT de locuri de muncă ca vede pe piaţă astăzi.

Dezvoltator de software (cerere dezvoltator)

După internet bubble izbucni la începutul anului 2000, acolo werea mulţime de supra-preţ, somere dezvoltatori caută de lucru. Dar că cu siguranţă nu este tendinţă acum. Mulţi angajatori în căutarea for.NET (în primul rând C#) şi abilităţi de Java. Cheia aici este de real-lume experienţă. Dacă aveţi experienţă în mobile sau nor tehnologii şi au dezvoltat folosind metodologii de agil, outlook pare a fi bun în termen scurt.

locuri-de-munca-1

Manager de proiect/Program

Companiile se vor să delivervalue. Pentru a satisface această nevoie, proiect de astăzi şi manageri de program sunt instruiţi şi valoarea deliverbusiness. -A lungul acestei linii de gândire, există o tendinţă spre manageri de proiect/program care se specializează, dar nu sunt limitate la, anumite tipuri de l proiecte precum dezvoltarea de aplicaţii, infrastructura, ERP (Enterprise Resource Planning) şi tehnologia mobilă. Certificari rămâne un căutat după acreditare. Toate indicaţiile industria punct faţă de un deficit a continuat de oameni pentru a umple nevoie.

Computer Support Specialist

Ca companii rola de mai multe aplicaţii pentru a satisface cererea de afaceri şi produce valoare, suport va rămâne o preocupare majoră şi nevoie. Zile de tehnician ajuta birou repornirea un job de baie sunt mult timp plecat. Specialist de sprijin astăzi trebuie să skilledin o varietate de tehnologii, inclusiv virtualizare, calcul mobile, asistență la distanță și rezolvarea problemelor complexe cerere. În plus, abilităţile mai adânc în sistemele de operare şi o bună înţelegere a inventarului hardware adăuga valoare specialist care poate rapid şi eficient să păstreze running de afaceri. Necesarul actual pentru calculator de sprijin de specialitate şi suport desktop tehnicieni looksgood.

Inginer de reţea

Un lucru pe care companiile nu pot face fără este o infrastructură de comunicaţii. Acolo areplenty de locurile de munca afisate pentru cei care au experienţă recentă în proiectarea şi punerea în aplicare a reţelelor. Este nevoie de o mare de cunoştinţe pentru a aduce împreună de comunicaţii hardware şi software-ul într-o arhitectură care permite de afaceri pentru a rula optim. Acolo nu pare a fi orice încetinire în acest domeniu de cariera, fie pentru că tehnologia eficienţa este atât de dependentă de comunicaţii.

Cea mai tare ea cariere nu sunt limitate la cele patru enumerate mai sus. Cu toate acestea, cel puţin pentru restul anului 2011, ele stand-out ca opţiuni de cerere mare atunci când se uită la ea în toate sectoarele. Cel mai bun sfat pentru orice lucrător de tehnologie este să staţi curent, uita-te mai departe şi găsi cel mai bun mod pentru a adăuga valoare la Organizaţia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *