Cum Sa Iti Alegi O Gazduire Web Buna?

În căutarea de a găsi o companie de web hosting decent pentru afacerea dvs., ați realizat că există opțiuni nelimitate. Deci ar trebui să vă înregistrați-vă pe unul dintre cele mai mari nume din lumea web hosting, sau o altă opțiune mai puțin cunoscute? În unele cazuri, vei fi surprins să știe că societatea mic este opțiunea de gazduire web cel mai bun! Iată câteva motive de ce:

1. personalizate

Cu compania mai mici, veți găsi de multe ori că pachetele de gazduire disponibile pentru tine sunt foarte personalizabile. În acest fel, veți obține exact ceea ce ai plăti pentru, mai degraba decat obtinerea blocat cu o cantitate ridicol de spațiu de stocare nu vei atinge.

2. Marea Suport

Chiar crezi că o cerere de ajutor în acest mare companie va lua oriunde repede? Probabil ca nu. O companie mica va oferi de obicei servicii mai bune clienților, deoarece acestea nu au un număr masiv de clienti pentru a face față.

Să ne uităm la exemplul Amazon. AWS ofera diferite niveluri de suport. În timp ce toate acestea vin cu 24/7 serviciu, cărți albe și documentare și forumuri de suport oferă, fiecare dintre ele oferă un timp de răspuns diferit. Dacă achiziționați planul dezvoltator ($ 49 / luna), Amazon promite să vă contacteze în termen de 12 de ore de la cererea inițială pentru servicii. Cei care răsfețe pentru plata planul Enterprise scump să fie garantate un apel înapoi de la o tehnologie în 15 minute sau mai puțin (prețul este determinat de utilizarea, iar cel mai mic pret este de 15.000 dolari / lună!) Deci, cât de repede crezi că va răspunde în cazul în care alegeți, opțiunea liberă Basic? Probabil că nu foarte repede.

internet-2

3. Scaderea down-time

În conformitate cu tema Amazon, să ne uităm la riscul de întreruperi. Deși este puțin probabil ca va exista o întrerupere, ele pot apărea în continuare. În luna iulie a anului 2012, au fost furtuni de vina pentru nefuncționare a Instagram, Pinterest, și Netflix. Luni mai târziu, în octombrie, AWS a cunoscut o întrerupere de câteva ore, care afectează Pinterest, patru colțuri, Reddit, și altele.

Nu veți găsi aceste probleme la fel de mult cu companiile locale de hosting. Un exemplu: Cervalis, furnizor de web hosting situat în New Jersey, a avut nici o probleme cu serverele merge în jos pentru lor 12 ani în afaceri.

Du-te Small!

Poți vedea că tipul mic câștigă atunci când vine vorba de cel mai bun furnizor de web hosting? Pe lângă motivele enumerate mai sus, cred că despre acest lucru: un furnizor de web hosting mai mare nu va avea timp pentru a cunoaște nevoile unice ale afacerii dvs., nici nu vor dori să acorde o atenție în plus pentru afacerea dumneavoastră atunci când este necesar. Unele companii mici hosting va oferi un manager de proiect dedicat, cineva se poate transforma atunci când aveți o probleme. Managerul de proiect va lucra pentru a rezolva problemele tale imediat, oferindu-vă pace a mintii. Amazon va oferi asta? Nu.

Asigurați-vă că de cercetare toate opțiunile disponibile pentru tine, nu doar cel mai cunoscut. Citi cu atenție opinia clienților pentru a obține o idee mai bună de reputația lor. S-ar putea fi acea companie gigant care are nevoie mare imens soluția hosting, bazate pe cloud. Du-te, alege AWS. Cel mai adesea, însă, veți face foarte bine cu tipul de mic. Totul se reduce la faptul simplu că nimeni nu poate lua decizia corectă, dar tu. Știi ce afaceri dumneavoastră sunt, atâta timp cât vi se face o alegere cu aceste nevoi în minte, nu puteți merge prost!

Posted in IT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *