Pro si Contra Implanturilor cu Silicon

Săptămâna trecută ne-am oferit o privire la ceea ce vă puteţi aştepta la saline implanturi. În această săptămână, vom oferi o scurtă prezentare a meritele şi dezavantajele salină pe omologii, implanturile de implant silicoane pret. Mărirea sânilor este o procedură de promiţătoare deoarece oferă atât de multe diferite tipuri de opţiuni pentru o varietate de oameni şi tipuri de corp, şi aceasta se extinde şi în tipul de implant tu poţi a considera de lucru cu. Saline, aşa cum am menţionat anterior, are o reputaţie pentru sentiment mai naturale decat implant silicoane pret pentru că implantul este umplut cu o solutie salina (apa si sare); implant silicoane pret, pe de altă parte, se simte mai naturale şi vâscos, dar ea aduce cu ea cateva Precautii diferite.

silicoane-preturi

Anatomie

Ca şi în salină implantului, un implant de implant silicoane pret este compus din o coajă de implant silicoane pret durabil. Diferenţa constă în completarea; aceste implanturi sunt umplute cu un gel de implant silicoane pret gros, care imită simt şi coerenţa de un sân naturale. Implanturile de implant silicoane pret sunt deja pre-umplut atunci când sunt utilizate în Phoenix sânilor, astfel încât există anumite tipuri de incizie care nu pot fi folosite dacă alegeţi să opteze pentru acest tip de implant, inclusiv TUBA incizie. Această tehnică implică inserarea implantului printr-o deschidere la ombilic si poate fi utilizat numai cu implanturi neumplute; cu toate acestea, pentru a păstra gel implant silicoane pret într-un mod sanitare, implanturile sunt pre-umplut şi, în general, introdus direct printr-o incizie la, de exemplu, areola.

Sănătate

Din păcate, multe femei care au în vedere Phoenix sânilor simt ca şi cum implanturile de implant silicoane pret sunt nesigure. Acest lucru nu este adevărat! De fapt, implanturile de implant silicoane pret au fost aprobate de FDA ca sigure pentru utilizarea în Phoenix sânilor. Ei au fost trase de pe piaţă pentru o perioadă de timp din cauza preocupărilor conectarea acestora la anumite boli şi alte riscuri de sănătate, dar studii recente au arătat că nu a existat nici o corelaţie între femeile care au implant silicoane pret şi a incidenţei bolilor legate de operatie.

Este important să păstraţi în minte, totuşi, că implant silicoane pret implanturi poate rupe şi scurgere gel în cavitatea corporale din jur. Deşi acest lucru nu este un eveniment de zi cu zi, măsuri de precauţie suplimentare necesare cu aceste implanturi înseamnă că femeile sub vârsta de 22 de ani nu sunt în măsură să urmărească implanturile de implant silicoane pret pentru marirea sanilor lor Phoenix. Pentru a proteja împotriva scurgerilor, multi medici recomanda având rutina MRIs pentru a monitoriza implantului în timp.

Aici, la organismul sculptarea Center

Aici, la centrul de sculptura a corpului, personalul nostru calificat va asiguraţi-vă că veţi primi cea mai mare calitate de tratament de la început până la sfârşit. Contactati-ne azi pentru a programa o consultare gratuit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *