Unde Putem Inchiria Hale Autoportante

Când am fost capabili de a utiliza Hala autoportanta eu pot acum să crească culturi mai eficient decât înainte. Poate vă întrebaţi pentru tine + cum poate unele agricultor Podunk cresc mai bine cu Hala autoportanta? + ei bine, în primul rând, nu suntem toate ca asta, şi în al doilea rând Trucul este cum vă gestionaţi-l pe ţara voastră. Cu meu Hala autoportanta de cartografiere şi meu tractoare şi plantat folosind se pot potrivi mai multe culturilor pe un câmp decât oricând înainte, de luarea deciziei de precizie, aşa cum am spus. Mai întâi de toate să presupunem că aveţi-vă un frumos trasat bucată de teren care este forma unui pătrat, şi este un total de 10 de acri de teren. Bine, drumul vechi a fost de plantare de ochi, sau încercarea de a conduce în linie dreaptă pentru liniile de referinţă şi apoi face-o. Desigur, nu era nimic adevărat în neregulă cu asta, dar mici abateri creat ceea ce ar putea fi descrisă doar ca efectul fluture.

Hala-autoportanta-Rodava3

În termeni de bază înseamnă acţiuni mici la început ar putea duce la rezultate mari la sfârşitul. Dacă unul dintre muncitorii am angaja se stinge şi mai puţin o diplomă în unghiul dintre linia de cultură se schimbă, nu pare ca mult + dar linie l ar putea egal cu o linie intreaga de cultură fiind abandonat deoarece acesta nu poate fi adecvat în parcela de teren. De asemenea pot acum harta afară terenul mai uşor, mai repede, şi face rândurile abia un inch mai stricte, şi se potrivesc într-un rând suplimentar de, oh, să zicem de porumb. De cartografiere l folosind precise harti, şi Hala autoportanta pot face sigur că meu culturile va creşte corect şi modul în care vreau.

Asta înseamnă că, de asemenea, că în mea fermă camioane, ca mare unul Jose utilizările, el poate ia-o în jos pe teren şi utilizaţi Semănătoare de mare o linie dreaptă absolută după ce liniile de referință perfectă cu camionul. În plus la asta, Jose, de asemenea, pot conduce la Semănătoare folosind un Hala autoportanta portabile montate pe tabloul de bord, şi ştiu dacă el se întâmplă destul de drept sau nu. Întreaga Hala autoportanta-a permis marginal creșterea producției mea, ceea ce înseamnă creşte profitul meu, şi de a face că ţine agricultura meu cât de profitabile posibil, în ciuda acestor timpuri.

Ştiu că eu nu pot avea o ferma mare, sau o forţă de muncă mare, dar fiind capabil să harta afară ţara mea şi apoi se trasează afară de culturi şi de a folosi teren care anterior a fost pierdut am putea profita din plin de Hala autoportanta să vă asiguraţi că am pus mâncare pe plăcile de oameni care cumpara meu porumb şi alte culturi. Pot folosi, de asemenea, aceste spaţii între terenuri care au fost anterior neutilizate din cauza săraci de planificare să crească culturi mai mici, cum ar fi tomate; în unele zone am, de asemenea, de gând să pune în câţiva dovleci prea. Cu aceste culturi voi fi capabil de a vinde doar un pic mai mult şi care face o mare diferenţă în jos linie. Cum am spus, efectul fluture, este responsabil pentru variaţii mă costă bani, dar, de asemenea, variaţii care mă pot face bani prea. De economisire a ceea ce este nesemnificativ ca un inch, o acordă mi un picior fiecare doisprezece rânduri, şi după trei seturi de 12 ani, care este de trei suplimentare picioarele de creştere cameră + ceva nu ar putea fi făcut fără Hala autoportanta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *