Muzica pentru momente de neuitat

Iti place sa asculti muzica de fundal in timpul momentelor pline de pasiune? Ai vreo melodie preferata? In articolul de astazi te vom familiariza cu cele mai bune melodii pentru acele momente intime si pasionale de neuitat. Ai indrazni sa le asculti?

Auzul este unul dintre cele mai agere simturi ale omului. Prin auz putem percepe un pericol, schimbarile de mediu, acordurile melodioase de chitara si, desigur, sunetele placerii. Acesta este motivul pentru care muzica devine un element care este capabil de a ne face tristi, fericiti sau sa ne incite, in functie de versuri.

Sunt melodii concepute pentru a contribui la o stare de euforie, in timp ce sunt altele sunt concepute pentru a ne impinge in melancolie sau direct intr- un moment pasional. Acestea din urma, sunt cele mai senzuale si mai sexy melodii ale panoramei muzicale, desi nu intotdeauna cele mai noi. De-a lungul istoriei muzicii, au existat multi artisti care au indraznit sa vina cu astfel de melodii, printre care se numara Madonna, francezul Serge Gainsbourg sau nimeni altul decat Barry White, precum si multi altii.

Cele mai bune melodii pentru momentele intime

 

Exista nenumarate melodii in engleza, spaniola si franceza care sunt ideale pentru a avea o intalnire intima si romantica. Deci, va oferim o lista cu unele dintre cele mai populare melodii de acest gen, de care va puteti bucura de soti, sotii, iubite si, de ce nu, curve constanta, daca va plac lucrurile extravagante.

Justify my love – Madonna

Daca ceva a caracterizat-o pe Madonna de la inceputul carierei sale, a fost senzualitatea. Si, din moment ce nu ar fi putut fi altfel, prima melodie pe care v-o sugeram pentru momentele intime este Justify My Love, un cantec al anilor ’90 care a captivat publicul cu ritmurile sale senzuale si versurile provocatoare.

Can’t get enough of your love, baby – Barry White

Pe al doilea loc avem vocea inconfundabilă a lui Barry White. Vocea lui profunda, cu soapte in microfon si corzile vocale care amintesc de anii ’70 au facut din acest cantec o melodie cu ritmuri provocatoare, numai bune de ascultat in momentele senzuale.

Unchained melody – Righteous Brothers

Ne amintim cu totii filmul care a trimis cantecul Righteous Brothers- Unchained Melody in topuri. Populara scena jucata de Patrick Swayze si Demi Moore a intrat in istorie ca piesa cea mai senzuala si romantica a anilor ’90, iar coloana sonora insotitoare nu ar fi lipsit de pe aceasta lista. Acestea fiind spuse, este potrivit pentru persoanele cele mai romantice.

Je t’aime – Serge Gainsbourg

Si de la cea mai romantica coloana sonora, la una dintre cele mai sexy melodii din toate timpurile. Serge Gainsbourg a preluat conducerea de a face aceasta piesa ideala pentru un moment de placere.  Coardele, tonul lui si, mai ales, tanguirile care insotesc piesa o fac cea mai potrivita pentru ocaziile speciale.

Black Velvet – Alannah Myles

Si, in sfarsit, un cantec chiar mai indraznet, care incalzeste atmosfera. Creatorul sau este Alannah Myles, una dintre vocile cele mai recunoscute din muzica rock din Canada anilor ’80, desi, in mod curios, tocmai din cauza acestui cantec apare pe lista artistilor care au reusit sa dea lovitura o singura data in cariera lor.

Si, ce poti spune despre tine? Ce melodie ai vrea sa auzi pe fundal in timpul momentelor intime? Daca vrei sa te bucuri cea mai placuta companie, chiar daca esti singur, nu ezita sa apelezi la agentiile de escorte. Cu siguranta o femeie frumoasa va fi incantata sa asculte aceste melodii impreuna cu tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *